Theorie en ondersteuning - LEonS Autorijschool

Ga naar de inhoud

Theorie en ondersteuning

Theorie
Theorie en Ondersteuning

Begin zo snel mogelijk met het leren van je theorie. Immers je moet de spelregels in het verkeer wel kennen, dit maakt het rijden een stuk gemakkelijker. Door de theorie snel onder de knie te hebben ben je ook in staat om een juiste beslissing te nemen in de vaak moeilijke verkeerssituaties.
Daarnaast kunnen wij pas een Tussentijdse Toets of Praktijkexamen voor je aanvragen wanneer je in het bezit bent van je Theoriecertificaat. Vaak wordt de theorie onderschat, en het kan dus best zijn dat je meer dan eens op moet voor je theorie examen. Houd daar rekening mee wanneer je start met de praktijklessen. Je theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig na afgifte.
Gewoon doen!

Zelf leren:
In de huidige tijd, waarin bijna iedereen een computer heeft, is thuis leren het fijnste. Je hoeft de deur niet uit, je kunt in je eigen tempo leren, je hebt back-up op je computer en je hoeft niet in een klaslokaal te zitten. Kortom: Veel voordelen als je het zelf doet.
Als je pakket C of D rijlessen koopt krijg je een Theorie-leerboek gratis. Kijk hier voor meer Studiemateriaal en speciale leermethode voor leerlingen met dyslexie.

Begeleiding bij het leren:
LEonS Autorijschool biedt geen groeps-theorielessen. Heb jij vragen betreffende de theorie, stel deze tijdens de praktijkles! Niets werkt beter dan een vraag oplossen in de praktijk.
Heb jij meer hulp nodig bij het leren, dan krijg je de persoonlijke extra aandacht of begeleiding waar jij behoefte aan hebt. In overleg met de rijinstructeur is een thuisbezoek of bezoek aan de rijschool voor één-op-één begeleiding mogelijk.

Eén ding is belangrijk bij ons: De leerling staat centraal!

Terug naar de inhoud