Corona Maatregelen - LEonS Autorijschool

Ga naar de inhoud

Corona Maatregelen

MAATREGELEN BETREFFENDE CORONAVIRUS COVID-19

In onze lesauto’s handhaven wij de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat zolang er geen wijzigingen van de Overheid worden doorgevoerd, wij vanaf 11-05-2020 de volgende maatregelen toepassen:

  1. Wij desinfecteren alle instrumenten en plaatsen die door personen worden aangeraakt in onze lesauto vóór en na elke rit.
  2. Wij desinfecteren voor iedere rit onze eigen handen.
  3. De leerling desinfecteert voor het instappen de handen met een door ons geleverde handgel.
  4. Wij en de leerling dragen desgewenst een mondkapje (Niet verplicht door Overheid). De leerling zorgt zelf voor een eigen mondkapje,      of kan deze via de rijschool aanschaffen.
  5. Wij leggen leerlingen voor zij instappen een vragenlijst voor betreffende hun gezondheid en die van hun directe omgeving.
  6. Wij laten geen leerlingen in de auto toe die Coronagerelateerde- of andere griepverschijnselen vertonen. Bij verschijnselen onderweg         brengen wij de leerling per ommegaande thuis, en stellen een volgende afspraak met minimaal twee weken vertraging uit.
  7. Wij laten geen andere personen in de lesauto toe dan de leerling en de instructeur. Er worden dus ook geen andere leerlingen                      opgehaald en/of thuisgebracht.
Terug naar de inhoud