Corona Maatregelen - LEonS Autorijschool

Ga naar de inhoud

Corona Maatregelen

MAATREGELEN BETREFFENDE CORONAVIRUS COVID-19

In onze lesauto’s handhaven wij de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid. Dit betekent dat zolang er geen versoepeling of aanscherping  van de regels worden doorgevoerd, wij tot nader orde de volgende maatregelen toepassen:

 
  1. Wij desinfecteren alle instrumenten en plaatsen die door personen worden aangeraakt in onze lesauto vóór en na elke rit.
  2. Wij en de leerling desinfecteren voor iedere rit onze handen met een door ons geleverde handgel.
  3. Wij en de leerling dragen een mondkapje . De leerling zorgt zelf voor een eigen mondkapje, of kan deze van de rijschool krijgen.
  4. Wij leggen leerlingen voor zij instappen een vragenlijst voor betreffende hun gezondheid en die van hun directe omgeving.
  5. Wij laten geen leerlingen in de auto toe die Coronagerelateerde- of andere griepverschijnselen vertonen. Bij verschijnselen onderweg         brengen wij de leerling per ommegaande thuis, en stellen een volgende afspraak met minimaal twee weken vertraging uit.
  6. Wij laten geen leerlingen in de auto toe die onlangs in aanraking zijn geweest met positief geteste personen.
  7. Wij laten geen andere personen in de lesauto toe dan de leerling en de instructeur. Er worden dus ook geen andere leerlingen                      opgehaald en/of thuisgebracht.
Terug naar de inhoud